Drone

DC-media kan u helpen bij al uw drone wensen. Wij beschikken over alle benodigde papieren om uw bedrijf of object te filmen of fotograferen.

Daarnaast is DC-media in het bezit van verschillende drones waardoor wij voor elke type vlucht de perfecte oplossing kunnen bieden.

Alles in huis om jouw doelen te bereiken

Bij DC-Media vliegen wij met verschillende soorten drones, zo kunnen wij voor elk type vlucht de juiste drone gebruiken.

Op dit moment vliegen wij met de volgende drones:

– DJI Inspire 2

– DJI Mavic 3

– DJI Avata

Hiernaast zijn wij in het bezit van onze eigen OM,(Operational manual) dit geeft ons de mogelijkheid om voor bepaalde vluchten een ontheffing aan te vragen. Denk hierbij aan vluchten boven steden of bijvoorbeeld in risicovolle gebieden.

Onze Werkwijze

1 Kennismaking

Een goede samenwerking is gebouwd op een goede verstandhouding. We beginnen dan ook met het beter leren kennen van elkaar. Voor ons is het belangrijk dat we goed snappen wat voor boodschap u over wilt brengen. Hierbij verliezen wij nooit uw missie, visie en merkverhaal uit het oog. We horen in dit gesprek graag van u wat voor u prioriteit is.

2 Locatie check

Nadat wij kennis hebben gemaakt en er duidelijk is wat uw wens is, gaan wij aan de slag en bekijken of er op de desbetreffende locatie gevlogen mag en kan worden. Mocht dit niet het geval zijn gaan we over naar stap 3, het maken van een vluchtplan en hier een ontheffing voor aanvragen.

3 Vluchtplan

Als wij willen opereren op een locatie met een hoog risico, denk hierbij aan steden of bijvoorbeeld gecontroleerd luchtruim dienen wij hiervoor een vluchtplan te maken. Deze dienen wij in bij het ILENT en LVNL.  Zodra deze ons plan hebben goed gekeurd kunnen wij overgaan tot het plannen van de opname.

4 Opnames

De opnamedag(en) zijn de belangrijkste dagen van het videoproces. Ons team komt op locatie om de opnames te maken en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren filmcrew neemt het hele productieproces uit handen, van het vakkundig in beeld brengen van het script, tot het maken van professionele en aansprekende beelden.

5 Montage

De opnamedag(en) zijn de belangrijkste dagen van het videoproces. Ons team komt op locatie om de opnames te maken en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren filmcrew neemt het hele productieproces uit handen. Van het vakkundig in beeld brengen van het script, tot het maken van professionele en aansprekende beelden.

6 Oplevering

Zodra alle opnames zijn gemaakt, is het tijd om onze editors aan het werk te zetten. Zij zullen de allerbeste shots uitkiezen en deze samenvoegen tot een pakkend geheel wat op een unieke, pakkende manier jouw boodschap overbrengt.
We zullen vervolgens een feedbackronde houden waarbij u de kans krijgt om eventuele aanpassingen aan te geven. Zo zorgen we ervoor dat de video aan al uw wensen voldoet en dat het de aandacht trekt van uw doelgroep.

Wij zijn er om te helpen!

Bent u overtuigd na het zien van een project?  Aarzel niet en neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!