Social media beheer

Waarom uitbesteden voor uw bedrijf een slimme zet is

Het beheren van verschillende social mediakanalen is niet alleen tijdrovend, maar ook best ingewikkeld. Als bedrijf wilt u natuurlijk een prominente online aanwezigheid hebben en uw doelgroep aanspreken. Maar het kan nog vrij lastig te zijn om dit goed uit te voeren als er ook nog een hele lijst met andere belangrijke taken op u ligt te wachten. Het kan dus een slimme stap zijn om het beheer van uw social media over te dragen aan een professioneel bedrijf.

Jouw merk consistent en professioneel in beeld

Door het uitbesteden van uw social media beheer kunt u de volgende taken van uw lijst schrappen: het creëren van social mediastrategieën, het creëren van relevante content en het monitoren van uw online aanwezigheid. Dat betekent dat u meer tijd heeft om u te focussen op andere belangrijke aspecten binnen uw bedrijf.

Als mediabedrijf zijn wij gespecialiseerd in het beheren van social media accounts en het creëren van content wat aansluit bij uw doelgroep. We zorgen ervoor dat uw online aanwezigheid consistent en professioneel is en dat uw merk op de juiste, passende manier wordt geprofileerd.

Content dat aansluit bij uw doelgroep

Ons team bestaat uit media professionals met jarenlange ervaring en expertise op het gebied van social media. Zij zorgen dat uw social media altijd up-to-date is met content wat uw doelgroep bereikt met de juiste boodschap.

Vul het contactormulier in als u graag uw social media wil overdragen aan professionals. We bespreken graag de mogelijkheden hoe we uw bedrijf kunnen helpen groeien aan de hand van online zichtbaarheid.

Onze samenwerking

1 Kennismaking

Een goede samenwerking is gebouwd op een goede verstandhouding. We beginnen dan ook met het beter leren kennen van elkaar. Voor ons is het belangrijk dat we goed snappen wat voor boodschap u over wilt brengen. Hierbij verliezen wij nooit uw missie, visie en merkverhaal uit het oog. We horen in dit gesprek graag van u wat voor u prioriteit is.

2 Concept

Na de vorige stap is het voor ons duidelijk hoe uw bedrijf in elkaar steekt en weten we hoe we uw boodschap het beste kunnen vormgeven. Nu gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een creatief concept wat uw boodschap op een effectieve, unieke en eigen manier zal vertolken. Vervolgens finetunen we samen met u het concept zodat we er zeker van zijn dat het voldoet aan al uw wensen.

3 Script

We hebben nu alle informatie die we nodig hebben om een succesvol product af te leveren. Tijd om te beginnen aan het script! We schrijven een script dat aansluit op de wensen en behoeften van uw doelgroep, waarbij de boodschap op een overtuigende manier wordt overgebracht. Dit script zorgt ervoor dat er tijdens het maken van uw product geen onnodige tijd wordt verspild. We kunnen doelgericht aan het werk met een goede basis.

4 Opnames

De opnamedag(en) zijn de belangrijkste dagen van het videoproces. Ons team komt op locatie om de opnames te maken en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren filmcrew neemt het hele productieproces uit handen, van het vakkundig in beeld brengen van het script, tot het maken van professionele en aansprekende beelden.

5 Montage

De opnamedag(en) zijn de belangrijkste dagen van het videoproces. Ons team komt op locatie om de opnames te maken en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren filmcrew neemt het hele productieproces uit handen. Van het vakkundig in beeld brengen van het script, tot het maken van professionele en aansprekende beelden.

6 Oplevering

Zodra alle opnames zijn gemaakt, is het tijd om onze editors aan het werk te zetten. Zij zullen de allerbeste shots uitkiezen en deze samenvoegen tot een pakkend geheel wat op een unieke, pakkende manier jouw boodschap overbrengt.
We zullen vervolgens een feedbackronde houden waarbij u de kans krijgt om eventuele aanpassingen aan te geven. Zo zorgen we ervoor dat de video aan al uw wensen voldoet en dat het de aandacht trekt van uw doelgroep.

Wij zijn er om te helpen!

Bent u overtuigd na het zien van een project?  Aarzel niet en neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!

DC Media