Videoproductie

Videoproducties zijn een krachtig middel om uw bedrijf of merk op de kaart te zetten. Met een professionele video kunt u uw boodschap op een visueel aantrekkelijke manier overbrengen en potentiële klanten overtuigen van uw toegevoegde waarde.

Uw boodschap effectief overbrengen

Binnen DC-media hebben we jarenlange ervaring met het produceren van videomateriaal voor bedrijven. Of het nu gaat om een bedrijfsfilm, een productvideo, documentaire of een instructievideo, wij helpen u om uw boodschap op een effectieve manier over te brengen.

Onze videoproducties zijn van hoge kwaliteit en worden gemaakt met de nieuwste technologieën en apparatuur. We werken met een team van professionals die elk hun eigen expertise hebben. Van scriptwriting tot editing. En van storytelling tot colourgrading. Zo verzorgen we een productie van begin tot eind zodat we er zeker van zijn dat we al jouw wensen en behoeften bewaken.

1 Kennismaking

Een goede samenwerking is gebouwd op een goede verstandhouding. We beginnen dan ook met het beter leren kennen van elkaar. Voor ons is het belangrijk dat we goed snappen wat voor boodschap u over wilt brengen. Hierbij verliezen wij nooit uw missie, visie en merkverhaal uit het oog. We horen in dit gesprek graag van u wat voor u prioriteit is.

2 Concept

Na de vorige stap is het voor ons duidelijk hoe uw bedrijf in elkaar steekt en weten we hoe we uw boodschap het beste kunnen vormgeven. Nu gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van een creatief concept wat uw boodschap op een effectieve, unieke en eigen manier zal vertolken. Vervolgens finetunen we samen met u het concept zodat we er zeker van zijn dat het voldoet aan al uw wensen.

3 Script

We hebben nu alle informatie die we nodig hebben om een succesvol product af te leveren. Tijd om te beginnen aan het script! We schrijven een script dat aansluit op de wensen en behoeften van uw doelgroep, waarbij de boodschap op een overtuigende manier wordt overgebracht. Dit script zorgt ervoor dat er tijdens het maken van uw product geen onnodige tijd wordt verspild. We kunnen doelgericht aan het werk met een goede basis.

4 Opnames

De opnamedag(en) zijn de belangrijkste dagen van het videoproces. Ons team komt op locatie om de opnames te maken en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Onze ervaren filmcrew neemt het hele productieproces uit handen, van het vakkundig in beeld brengen van het script, tot het maken van professionele en aansprekende beelden.

5 Montage & Oplevering

Zodra alle opnames zijn gemaakt, is het tijd om onze editors aan het werk te zetten. Zij zullen de allerbeste shots uitkiezen en deze samenvoegen tot een pakkend geheel wat op een unieke, pakkende manier jouw boodschap overbrengt.
We zullen vervolgens een feedbackronde houden waarbij u de kans krijgt om eventuele aanpassingen aan te geven. Zo zorgen we ervoor dat de video aan al uw wensen voldoet en dat het de aandacht trekt van uw doelgroep.

Wij zijn er om te helpen!

Bent u overtuigd na het zien van een project?  Aarzel niet en neem contact met ons op, wij denken graag met u mee!